Over Mirthe

Tijdens mijn loopbaan - waarbij ik ruim 9 jaar werkzaam ben geweest als advocaat - heb ik veel juridische ervaring opgedaan. Ik heb mij gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Vertrouwd juridisch adviseur

Het liefst fungeer ik als een ‘vertrouwd juridisch adviseur’ binnen een organisatie. De drempel om de telefoon te pakken en met mij te sparren moet laag zijn. Sterker nog: er moet geen drempel zijn. Op een informele maar deskundige manier communiceren met mijn klanten; daar ligt mijn kracht.

Kortom: Ik ben er voor de organisatie waarbij het aanstellen van een eigen bedrijfsjurist niet mogelijk of niet noodzakelijk is, maar waar wel geregeld juridische ondersteuning gewenst is.

Flexibele inzetbaarheid

Qua inzetbaarheid ben ik flexibel. Het is mogelijk om mij een vast aantal uren per maand in te zetten. Wanneer dat gewenst is, kan ik op locatie van de klant mijn werkzaamheden uitvoeren. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om mij op opdrachtbasis in te huren waarbij ik zoveel als mogelijk op basis van fixed prices of een vooraf afgesproken aantal uren werk. Transparantie naar mijn klanten toe vind ik belangrijk.

Voor juridische zaken die buiten mijn eigen expertises vallen of waarvoor de inschakeling van een advocaat verplicht is beschik ik over een netwerk van goede juristen en advocaten, zodat ik waar nodig kan doorverwijzen.

Sport en (sport)voeding

Naast jurist ben ik ook gepassioneerd duursporter. Deze passie voor sport en mijn interesse in voeding combineer ik met mijn werk als jurist. Ik ben werkzaam als adviseur op het gebied van sport en (sport)voeding. Daarbij ondersteun ik organisaties met als doel om de vitaliteit van werknemers te verhogen. Dit doe ik bijvoorbeeld door het geven van sportlessen op kantoor, het geven van voedingsadvies aan de individuele werknemer of het geven van een presentatie over gezonde voeding. Kijk voor meer informatie hierover onder het tabblad 'Fitte werknemers?'.

Veel is mogelijk.

Kennismaken?

Wilt u– uiteraard vrijblijvend – kennismaken om te kijken wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen? Ik maak graag kennis! Neem gerust contact met mij op.

© 2022 Nieuwstraten Legal     |     Privacyverklaring