Ondersteuning advocaten / juristen / accountant

Ik denk dat alle advocaten en juristen kunnen beamen dat de hoeveelheid werk die zij hebben van moment tot moment verschilt. Rustigere periodes wisselen zich af met periodes van (grote) drukte.

Voor de periodes dat het druk is en de belasting voor uw kantoor te hoog is, ben ik er om dit op te vangen! Ook wanneer er iemand tijdelijk wegvalt in verband met ziekte of zwangerschapsverlof ben ik flexibel inzetbaar om de juiste ondersteuning te bieden.

Denk daarbij onder meer aan het opstellen van overeenkomsten en het opstellen van documenten die klanten nodig hebben op grond van de privacywetgeving. Door mijn ruime proceservaring kunt u mij ook inzetten voor het opstellen van processtukken.

Accountants krijgen vaak ook juridische vragen of er wordt gevraagd om bepaalde overeenkomsten op te stellen. Andersom krijg ik vaak (fiscale) vragen waarvoor ik een accountant in moet schakelen. Ik werk graag samen met accountants zodat wij elkaar waar nodig kunnen aanvullen en onze klanten een totaalpakket kunnen bieden.

Heeft u interesse in een samenwerking op flexibele basis? Ik drink graag een (digitale) kop koffie met u om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

 

 

© 2022 Nieuwstraten Legal     |     Privacyverklaring