Algemene voorwaarden

Veel afspraken die u als organisatie met uw klanten wilt maken zijn voor iedere klant hetzelfde. Denk aan betalingsvoorwaarden, bepalingen over aansprakelijkheid en garantiebepalingen. Het is wat omslachtig – en vaak ook wat minder commercieel - om al deze bepalingen in iedere overeenkomst op te nemen. In plaats daarvan kan gebruik worden gemaakt van algemene voorwaarden.

Maatwerk

Omdat iedere organisatie anders is, is het maken van algemene voorwaarden maatwerk. Ik heb ruime ervaring met het opstellen van algemene voorwaarden voor organisaties in verschillende branches. Denk aan de bouwbranche, ICT-branche, online webshops en dienstverlening.

Wanneer ik algemene voorwaarden opstel maak ik bij voorkeur eerst een fysieke afspraak op locatie van de klant, zodat ik een kijkje kan nemen ‘in de keuken’ en inzicht krijg in de werkwijze van de klant. Daarbij neem ik de interne processen door. Met al deze informatie kan ik een set algemene voorwaarden opstellen. De gehele set neem ik vervolgens door met de klant, waarna deze definitief maak. Een advies over het juiste gebruik van de algemene voorwaarden is inbegrepen.

Het opstellen van een set algemene voorwaarden op maat kan al vanaf € 750,00 exclusief btw.

Interesse? Neem contact op voor een voorstel op maat!

© 2022 Nieuwstraten Legal     |     Privacyverklaring