Advisering over het order-to-cash traject / incasseren van geldvorderingen

Het order-to-cash traject is - simpel gezegd - het traject vanaf de aanvraag van een offerte tot en met het moment waarop de betaling voor het door u geleverde product of de door u verleende dienst plaatsvindt.

Ga eens voor uzelf na hoe dit gehele traject binnen uw organisatie plaatsvindt en op welke punten er in bepaalde gevallen discussie met uw contractspartij plaatsvindt.
Zijn uw offertes / de overeenkomsten die u sluit duidelijk en worden uw algemene voorwaarden op een juridisch juiste wijze gebruikt? Is er weleens discussie omtrent betaling? Of wordt er überhaupt niet betaald?

Samen met u doorloop ik het gehele order-to-cash traject met als doel dit zo efficiënt mogelijk in te richten en te zorgen voor zo min mogelijk discussie achteraf. Uiteindelijk wilt u betaling ontvangen voor dat wat u levert en wilt u niet achteraf discussiëren over wat bijvoorbeeld de betalingsvoorwaarden zijn die gelden of welke algemene voorwaarden van toepassing zijn. En mocht u nu toch worden geconfronteerd met een debiteur die niet betaald, dan beschik ik over ruime ervaring om uw vordering succesvol te kunnen incasseren.

Voor het – samen met u – doornemen van het order-to-cash traject binnen uw organisatie spreek ik bij voorkeur af op uw locatie en pas ik direct de documenten aan, zodat u nog diezelfde dag beschikt over een verbeterd traject. Ervaring leert dat dit mogelijk is binnen een dag. We kunnen hiervoor vaste prijsafspraken maken.

Interesse? Neem gerust contact met mij op!

© 2022 Nieuwstraten Legal     |     Privacyverklaring